Osteopaat Tom de Jong

Ik ben in 1990 afgestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam als fysiotherapeut. Gelijk na mijn afstuderen ben ik vertrokken naar Amerika om daar mijn loopbaan te beginnen. Aan de University of St. Augustine Florida heb ik  in 1998 mijn Masters Degree in Manuele Therapie behaald.

Ondanks mijn opleiding en ervaring als fysio- en manueeltherapeut vond ik het resultaat van de therapie niet bevredigend. Steeds kwamen patiënten terug met dezelfde klachten of kon ik als fysio,-manueel therapeut sommige klachten niet beïnvloeden. In 2001 kwam ik in aanraking met osteopathie. Eenmaal teruggekeerd in Nederland ben ik begonnen aan de opleiding voor Osteopathie aan het College Sutherland te Amsterdam welke ik in februari 2008 succesvol heb afgerond.

Ik heb een eigen praktijk voor Osteopathie in Heemstede en ben verbonden aan de osteopathie opleiding “College Sutherland” als docent neurologie.

tom-de-jong-osteopaat

Osteopaat Lana Beex

Lana Beeks is een van de osteopaten die werkzaam is binnen de Praktijk van Osteopathie de Jong. Hieronder stelt zij zich aan u voor.

Ik ben een ‘uitzoeker’. Als ik iets niet weet of iets wil leren ga ik op zoek naar de informatie die ik nodig heb om het me eigen te maken. Als lifelong learner heb ik veel manieren verworven om vanuit verschillende perspectieven naar een probleem te kijken. Danseres, biomedische wetenschapper, yoga docent, doctor in de neurowetenschappen, en nu osteopaat. Bewegen, gezondheid, en het lichaam zijn altijd onderwerpen die mijn leven vorm hebben geven. Na enige tijd en wat uitstapjes kan ik zeggen dat ik eindelijk en volledig op mijn pad ben beland.

Met trots heb ik in 2017 samen met een vriendin een yogaschool in de Baarsjes in Amsterdam geopend. Studenten mogen bijstaan in momenten van groei en zelfontwikkeling op de yogamat geeft me voldoening en doe ik sinds 2006 met veel plezier. Dat ik daarnaast als osteopaat met mijn handen mag werken en mensen help met hun gezondheidsvraagstukken vind ik waanzinnig! Ook geef ik sinds 2018 de lessen neurologie aan de osteopathie studenten van College Sutherland. Waar ik nog meer van hou is mijn katten, mijn vriend, een goed boek, eten, koken, lekker buiten zijn in het bos en de bergen, en een dutje doen op het strand onder de zon.

lana-beex-vrouwelijke-osteopaat