Osteopaat Tom de Jong

Ik ben in 1990 afgestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam als fysiotherapeut. Gelijk na mijn afstuderen ben ik vertrokken naar Amerika om daar mijn loopbaan te beginnen. Aan de University of St. Augustine Florida heb ik  in 1998 mijn Masters Degree in Manuele Therapie behaald.

Ondanks mijn opleiding en ervaring als fysio- en manueeltherapeut vond ik het resultaat van de therapie niet bevredigend. Steeds kwamen patiënten terug met dezelfde klachten of kon ik als fysio,-manueel therapeut sommige klachten niet beïnvloeden. In 2001 kwam ik in aanraking met osteopathie. Eenmaal teruggekeerd in Nederland ben ik begonnen aan de opleiding voor Osteopathie aan het College Sutherland te Amsterdam welke ik in februari 2008 succesvol heb afgerond.

Ik heb een eigen praktijk voor Osteopathie in Heemstede en ben verbonden aan de osteopathie opleiding “College Sutherland” als docent neurologie.

Ostepaat Katerina Dietzova

Katerina is afkomstig uit de (Internationale) danswereld. Net als in dans is osteopathie een beroep welke zich bezig houdt met beweging en vrijheid.
Het was dus een logische stap om osteopaat te worden.

Katerina zal werkzaam zijn op maandag bij osteopathie de Jong.